Köszöntő

Üdvözlöm a blogomban, amely a távmérős fényképezőgépek királyáról, a Leicáról szól. 2001 óta fotózom Leicával, kezdetben egy R8-assal, de hamar rá kellett jönnöm, hogy az igazi Leica mégis csak távmérős. 2003-ban jártam Solms-ban a Leica központi gyárában, ahol végignézhettem hogyan készülnek ezek a fotótechnikai csodák. Ezen a blogon olyan érdekességeket, aktulitásokat szeretnék összegyűjteni, amely a Leica világáról szól: Leica történelem, technikai információk, aktualitások, Leica a fotóművészetben, régen és most.

Utolsó kommentek

Címkék

aukció (1) che (1) elmar (1) híresség (2) leica (1) leicameter (1) leica i (1) m2 (1) m3 (2) m4 (1) m6 (4) m8 (1) noctilux (1) objektív (2) summarit (1) summicron (2) változatok (2) [sajátképp] (1)

Feedek

Megújjult a Leica hivatalos honlapja

2008.02.05. 22:07 | summicron | 1 komment

Új arculatot kapott a Leica hivatalos honlapja. Az utóbbi években több kisebb-nagyobb változáson már átesett a honlap, míg végül tartalmakat egy minimalista, fehér alapra helyezték. A lényeg a most is ezen a felületen található, de a belépő oldalakat jelentősen áttervezték.


























Az oldal futtatásához Adobe Flash Player plugin-re van szükség. Az oldalakat hatalmas méretű fotók jellemzik, amelyek a divatfotók hangulatát idézik. Interaktív felületen, izgalmas módón juttatja el az érdeklődőket a tarlamakat megjelenítő korábbi oldalakhoz. A változtatással a cégnek nyílvánvalóan az volt a célja, hogy látványos vizuális élménnyel elvarázsolja a honlap látogatóit. Engem sikerült...

 

A bejegyzés trackback címe:

https://leica.blog.hu/api/trackback/id/tr37327023

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dsan 2008.02.06. 09:14:57

Tényleg szép.
Ezt több magyar fórumon is megemlítik, de senki nem említi, hogy az evvel egy időben jelentették be az m8 felújítási programot (1200€ a részvételi díj). Ez a bejelentés komoly vitát váltott ki a külföldi fórumokon.
A támogatók üdvözölték, hogy a Leica beindít egy „időállóság” programot, amelyben még az érzékelő cseréig is el fog menni, csak pénzzel bírja a kedves ügyfél.
Az ellenzők csak marketingfogást sejtenek és újabb bőr lehúzását az úgyis hányatott sorsú tulajdonosokról, de a legszellemesebb megjegyzés a következő volt: fényképezőgép Rolex zafír óraüveggel.
Szép napot!
süti beállítások módosítása